Webhosting

Webhosting bij Nick Suy

Bent u nog op zoek naar professionele webhosting? Neem eens een kijkje naar wat ik te bieden heb. Door met een reseller-programma te werken kan ik u goedkope serverruimte verhuren, maar toch een degelijke service leveren. Zo bent u van de ellende af en kan u zich focussen op wat ertoe doet.

KILO

€2,00 / maand

1 GB serverruimte, 10 GB dataverkeer, snelle support

MEGA

€4,00 / maand

3 GB serverruimte, 30 GB dataverkeer, snelle support

GIGA

€6,00 / maand

10 GB serverruimte, 100 GB dataverkeer, snelle support

De keuze van een pakket hoeft niet moeilijk te zijn. Een kleine website heeft ruim voldoende aan het kilo pakket. Een gemiddeld tot grote website met veel bezoekers komt toe met het mega pakket. En een echt grote (bedrijfs-)website met veel bezoekers, content en bestanden baat het beste bij een gigapakket. Overstappen van het ene naar het andere pakket is geen probleem.

Wat is webhosting?

Wanneer iemand een website online wilt zetten, zet hij deze op een server. Elke computer wereldwijd kan verbinding maken met deze server.

Als u naar een website surft, moet de inhoud van deze site worden verzonden naar uw computer. Dit gebeurt door de server. Hoe sneller deze de gegevens bij u kan krijgen, hoe beter de server.

Webhosting is het huren en gebruiken van serverruimte om uw website op te plaatsen.

Een domeinnaam kiezen

Een domeinnaam is de naam van uw website en wordt steeds gevolgd door een extensie, zoals ‘.be’ of .nl’. Elke site heeft een unieke domeinnaam die kan worden besteld bij de hosting provider.

De keuze van een domeinnaam is niet altijd makkelijk, omdat veel namen al bezet zijn. Denk goed na over welke u kiest, overstappen brengt namelijk wat werk met zich mee.

Op DNS Belgium kan u opzoeken of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.