Webdesign

Webdesign bij Nick Suy

Heeft u een nieuwe website nodig? Overweeg dan zeker Nick Suy Webdesign. Ik bouw voor u een erg betaalbare website die u zelf kan aanpassen en er goed uitziet op elk toestel. Bovendien optimaliseer ik de site om goed te scoren in Google en zo meer bezoekers aan te trekken.

Professioneel uiterlijk

U heeft slechts drie seconden om de klant een goede eerste indruk te geven. Daarom moet een website er professioneel uitzien en efficiënt in elkaar steken. De klant moet direct verkocht zijn.

Content Management System

Een Content Management System, ofwel CMS, is een programma dat gebruikt wordt om websites te maken. Eén van de grote voordelen is dat u zelf ook de mogelijkheid heeft om wijzigingen door te voeren.

Responsief

Tegenwoordig wordt meer dan 50% van alle websites bezocht via smartphone of tablet. Het is dus belangrijk dat een website zich aanpast aan deze apparaten om telkens een optimale ervaring te garanderen.

Tevreden klanten

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO, betekent ervoor zorgen dat uw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines zoals Google. Op deze manier zal uw site hoger ranken en zullen meer klanten deze bezoeken.

Webshop

Wilt u graag online producten verkopen? De integratie van een webshop in uw website is perfect mogelijk. Een webshop opstarten is namelijk helemaal niet zo moeilijk als u denkt. Benieuwd? Neem snel contact met mij op. Lees hier meer over een webshop bouwen.

Copywriting

Ook copywriting maakt eigenlijk deel uit van SEO. Google hecht veel belang aan een goed geschreven, informatieve tekst. De job van een copywriter is om de perfecte tekst te schrijven voor zoekmachines én gebruikers, rekening houdend met goed scorende trefwoorden.

Social Media Integratie

Om uw diensten of producten te promoten kan gebruik gemaakt worden van verschillende Social Media platforms, zoals Facebook, Twitter of Instagram. Neem even een kijkje bij Web Marketing als u geïnteresseerd bent.

Wat kan ik u nog aanbieden?

  • Bezoekersstatistieken
  • Geregelde back-ups
  • Snel en efficiënt
  • Duidelijke structuur
  • Social Media Integratie
  • Webshop optie
  • Portfolio optie
  • Alle opties mogelijk
Voor een nieuwe website kan u bij Nick Suy terecht. Uw lokale specialist in webdesign!
Voor een nieuwe website kan u bij Nick Suy terecht. Uw lokale specialist in webdesign!

Een webshop bouwen, niet zo moeilijk als u denkt!

Heeft u er ooit aan gedacht om uw producten online te verkopen? Dan heeft u zeker het laten maken van een webshop overwogen. Maar de kans is groot dat u dat plan ook weer heeft laten vallen, omdat een webshop bouwen en onderhouden erg veel werk lijkt. Niets is echter minder waar: een webshop onderhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Ik heb al meerdere webwinkels gebouwd voor onder andere winkels, leveranciers en verhuurders. Steeds krijg ik dezelfde reactie, namelijk dat het voor de klant simpeler is dan het lijkt. Door de systemen die tegenwoordig bestaan lukt het beheren en onderhouden heel vlot.

Webdesign met geïntegreerde webwinkel

Een webshop is eenvoudig toe te voegen aan eender welke Wordpress-website met de plug-in WooCommerce. 

Het installeren van WooCommerce zorgt ervoor dat je hele website wordt omgetoverd tot webshop. Je kunt op elke plaats producten toevoegen of aanbiedingen tonen. Deze worden telkens gelinkt naar de productpagina en kunnen in het winkelmandje worden gezet. Ook het afrekenen en betaalproces is geïntegreerd. 

Het enige waar u zich mee zal bezighouden is het toevoegen van (nieuwe) producten, bieden van informatie en bestellingen verwerken.

Neem gerust een kijkje op de website van WooCommerce voor meer informatie.

WooCommerce - Geïntegreerd in uw website of webshop door Nick Suy Webdesign

Tevreden klanten