Web & Services

Webdesign

Een website is er in alle soorten en maten, en voor iedereen bestaat er een unieke oplossing. Daar gaan wij samen met u naar op zoek. 

Misschien weet u al helemaal waar u naar op zoek bent. Een kleine website met slechts een impressie en contactgegevens? Een drukbekeken site met honderden nieuwsberichten en geïntegreerde nieuwsbrief? Of een grote, gestructureerde website met veel content? Natuurlijk wel fantastisch ontworpen, uitermate functioneel en waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie. Wij doen het.

Uw website:

  • heeft een gebruiksvriendelijk proces voor uw bezoekers, gesteund door een doordacht UX design.
  • is responsief en past zich aan op tablets en smartphones. Uitblinken op elk toestel!
  • is mooi ontworpen, stijlvol en hedendaags.
  • is snel en efficiënt.

Bovendien kan u door middel van een Content Management System eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen.

Webshop

Veel mensen dromen van een webshop, maar durven de stap niet te zetten. Nochtans… Het zou u verbazen hoe klein de stap van website naar webshop eigenlijk is!

Het opzetten van een webshop in onze websites is helemaal niet moeilijk. Met behulp van een geïntegreerde toepassing toveren wij uw website om tot webshop. Voor u het weet zit u producten toe te voegen en dozen in te pakken.

U kunt eenvoudig producten toevoegen en aanpassen. Er wordt automatisch een pagina aangemaakt waar klanten informatie kunnen lezen en kunnen bestellen. Ook het winkelmandje en betaalproces zijn volledig geïntegreerd.

Kijk bij onze Portfolio voor meer voorbeelden van webshops!

Copywriting

Content is king!

Verwelkom je klanten op de gepaste manier. Onderzoek toont aan dat de inhoud van een website nog steeds de belangrijkste factor is om een goede indruk achter te laten.

Om uw publiek te informeren of inspireren, verzorgen wij voor u kwaliteitsvolle en relevante inhoud, geschikt voor web en print.

Zoekmachine-optimalisatie

Als u eenmaal een website hebt is het natuurlijk belangrijk dat (potentiële) klanten deze ook vinden en bezoeken. Daar komt zoekmachineoptimalisatie bij kijken.

In het Engels Search Engine Optimization of kort SEO, wilt dit zeggen dat we uw website zo goed mogelijk willen laten scoren in Google en andere zoekmachines. Een website die hoog scoort zal op een hogere plaats komen te staan in Google en zo meer bezoekers aantrekken.

Dit kan je onder andere doen door de structuur en snelheid van je website te verbeteren, en door interessante én relevante inhoud te brengen.

Web Marketing & Advertising

Met zoekmachineoptimalisatie kan u door uw site te verbeteren meer bezoekers aantrekken. Als u daar nog een extraatje aan wil toevoegen, kan u ook betaalde advertenties plaatsen op Google, sociale media… 

App Development

Wij ontwikkelen slimme applicaties voor iOS, Android en web. 

Het hebben van een eigen app kan zeer handig zijn. Organiseert u een evenement? Dan kan u een eigen app laten ontwikkelen met onder andere timetable, prijslijst en plattegrond. Een bedrijf met meerdere werknemers kan een app laten maken om de communicatie te bevorderen. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan indien u interesse heeft.